DSC_0039.JPG

MARJOLEIN DECKERS

Integratief psychotherapeute

Sinds 2015 werk ik als integratief psychotherapeute, wat ik tot 2018 combineerde met een loopbaan in het secundair kunstonderwijs. Na een opleiding tot master in de jazz-muziek, schoolde ik me om tot psychotherapeute via de 4-jarige opleiding tot postgraduaat in de integratieve en humanistische psychotherapie (Vives hogeschool). Daarnaast volgde ik onder andere opleidingen in ACT, creatieve therapie, voice dialogue en lichaamsgerichte therapie. 
Binnen Balans bied ik individuele begeleidingen aan voor jongeren en volwassenen.


Psychotherapie betekent voor mij ont-moeten, jouw eigen verhaal een plaats  kunnen geven, vanuit een veilige plaats jouw “zelf” mogen ontdekken en vormgeven. 

Respect, authenticiteit en kwetsbaarheid zijn hierbij mijn basiswaarden. 

Op een open en ontvankelijke manier wil ik samen met mensen op zoek gaan naar wat in de weg staat om ten volle van het leven te kunnen genieten, met veel respect voor de ander zijn/haar tempo en grenzen. 


In overleg kunnen er binnen de therapie op verschillende werkvormen gebruikt worden; gesprekken, creativiteit, lichaamsgerichte oefeningen, ACT, visualisaties, ontspanningsoefeningen, voice dialogue... 


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BNVIP en volg regelmatig intervisie en supervisie.